Over Pierre van Mook

Hoogwaardig maatwerk interieur Oosterhout door meubelmaker Pierre van Mook
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Over Pierre van Mook

Pierre van Mook Maatwerk Interieur Oosterhout

Wil je je interieur een eigen en persoonlijke uitstraling geven? Met een op gemaakte keuken, wandkast, slaapkamerkast of een maatwerk badmeubel? Of heb je een hele andere wens voor je interieur? Pierre van Mook Maatwerk Interieur Oosterhout kan het allemaal voor je realiseren. Zowel voor je binnen- als buiteninterieur. Pierre van Mook is het bedrijf waar je moet zijn voor een interieur op maat in Oosterhout en omgeving. Wij hebben al veel projecten gerealiseerd. Geen enkele wens is ons te gek.

Pierre van Mook maatwerk interieur

Waarom kiezen voor Pierre van Mook?

Pierre van Mook Maatwerk Interieur Oosterhout is een meubelmaker in Oosterhout en omstreken die zich heeft gespecialiseerd in de bouw van maatwerk meubels en maatwerk interieurs. Wij maken alle vormen en stijlen keukens, kasten meubelen en interieurs op maat. Wij werken altijd met kwalitatief goede materialen. Naast losstaande meubelprojecten realiseren wij ook totaalprojecten op maat. Daarvoor werken wij samen met binnenhuisarchitecten, meubelzaken, technische installateurs, loodgieters en andere vakmensen. Kiezen voor Pierre van Mook geeft je de voldoening van een persoonlijke uitstraling van je interieur en garandeert je vakmanschap.

Pierre van Mook aan het woord

“Pierre van Mook Maatwerk Interieur bestaat sinds 22 januari 2009. Sinds het afronden van mijn meubelmakersopleiding ben ik actief als meubelmaker. In het begin werkte ik voor een baas, maar in 2009 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Dat deed ik gedurende de eerste jaren vanuit huis, vanuit de garage, maar inmiddels beschik ik over een mooie loods met 250m2 werkruimte en de juiste machines. Ik heb vakmannen vast in dienst en verder werk ik samen met een groot aantal vakmensen uit mijn netwerk. Ik ben er trots op dat ik mijn bedrijf vanaf de grond af heb weten op te bouwen en inmiddels een groot aantal tevreden klanten heb. Ik geniet van elke opdracht. Van het meedenken over oplossingen, het maken van een ontwerp tot het plaatsen van het meubelstuk bij de klant. Het hele maaktraject geeft mij voldoening. Van het begin tot het eindigen met een prachtig eindresultaat. Mijn klanten zijn steeds weer blij met een kwaliteitsmeubel op maat en ik zorg dat ze daar jarenlang plezier van hebben. Als mijn klant tevreden is, dan ben ik dat ook. Daar doe ik het voor.”

Icoon check vinkje
Persoonlijk advies en aandacht voor al je wensen
Icoon check vinkje
Advies, oplossingen en ideeën voor het ontwerp
Icoon check vinkje
Vakkundige realisatie van het ontwerp en goede service
Icoon check vinkje
Gebruik van kwaliteitsmaterialen
Icoon check vinkje
Passie gecombineerd met puur vakmanschap

Kennismaken met Pierre van Mook

Pierre van Mook Maatwerk Interieur Oosterhout werkt met moderne en nauwkeurige bewerkingsmachines en gereedschappen. We verwerken uitsluitend hoogwaardige materialen. Niet alleen hout, maar ook metaal, glas, steen en talloze andere materialen. Voordat we aan een opdracht beginnen, komen we altijd zelf op locatie om situatie te bekijken. Mogelijk heb je zelf al een idee of ontwerp. Wij denken dan graag met je mee om een mooi resultaat te bereiken waarover je 100% tevreden bent. Na het eerste gesprek en de inventarisatie van je wensen maken we een offerte. We werken veel in Oosterhout en omgeving. Maar je kunt ons ook aan het werk vinden in de rest van Nederland. De laatste jaren zelf ook regelmatig in het buitenland. We realiseerden al diverse interieur projecten in Engeland, Duitsland, Zwitserland en België.

Ben je benieuwd of Pierre van Mook Maatwerk Interieur Oosterhout iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de wensen voor jouw meubel op maat of maatwerk interieur te bespreken.

Offerte aanvragen

Wat is jouw stijl?

Je huis wordt een droomhuis met maatwerk interieur.
Offerte aanvragen