Maatwerk kasten van Pierre van Mook

Alle soorten kasten op maat laten maken door Pierre van Mook
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Pierre van Mook maatwerk kasten en keukens

Voor wandkasten, slaapkamerkasten en elke andere kast

Ben je op zoek naar een maatwerk kast die helemaal voldoet aan je wensen? Bij Pierre van Mook Maatwerk Interieur uit Oosterhout kun je terecht voor alle soorten kasten op maat. Voor wandkasten, slaapkamerkasten, audio- en televisiekasten, inloopkasten en elke andere gewenste kast op maat kun je ons inschakelen. Elke kast wordt door ons met de hand gemaakt en volledig volgens jouw wensen. Je kunt een kast helemaal zelf vormgeven, maar wij denken ook graag met je mee om tot een perfect ontwerp te komen. Alles is mogelijk om een kast compleet aan je wensen aan te passen.

Pierre van Mook maatwerk kasten

Een kast op maat helemaal naar wens

Een kast op maat past altijd. Bij je interieur, bij je smaak en natuurlijk in de beschikbare ruimte. Met een kast op maat kun je een ongebruikte hoek of een schuine wand toch optimaal benutten. Wat het materiaal betreft, is alles mogelijk. We werken niet alleen met verschillende soorten hout, maar ook met allerlei andere materialen zoals glas, staal, stof of leer. En ook qua kleuren kun je alle kanten op. Er is heel veel mogelijk om je kast een heel eigen uitstraling te geven. Voordat wij een kast gaan maken werken wij het ontwerp altijd eerst helemaal uit. Pas als je daarover tevreden bent, maken wij de kast

Een maatwerk kast laten maken

Een maatwerk kast wordt in onze werkplaats zoveel mogelijk voorbereid. Zo heb je zo min mogelijk rommel op locatie. Bovendien scheelt het ook tijd. De afwerking om alles netjes en strak te maken, doen we voor een deel op locatie. Er zal dus altijd wel geschaafd en gezaagd worden, dat is niet te vermijden. Maar door zoveel mogelijk in onze de werkplaats te doen, heb je op locatie zo min mogelijk hinder. Soms is het nodig dat er ook werkzaamheden door derden gedaan worden. Bijvoorbeeld door een elektricien. Wij nemen dat in de planning mee, zodat alles vlekkeloos verloopt.

Bekijk voorbeelden van maatwerk kasten bij Pierre van Mook

Passie gecombineerd met puur vakmanschap

Alle maatwerk kasten maken wij van hoogwaardige materialen.  Wij kunnen tegen scherpe prijzen inkopen en dat voordeel zie je bij ons terug in betaalbare kasten. Ben je op zoek naar een maatwerk kast voor een specifieke ruimte of heb je specifieke eisen? Wij denken graag met je mee over de beste oplossing.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wil je een maatwerk kast laten maken? Of heb je vragen over alle mogelijkheden bij Pierre van Mook Maatwerk Interieur? Neemt gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen met antwoorden, advies en inspiratie. Kijk voor ideeën ook eens naar onze referenties. Hier krijg je al een goed beeld van alle mogelijkheden.

Wat is jouw stijl?

Je huis wordt een droomhuis met maatwerk interieur.
Offerte aanvragen