Maatwerk keuken van Pierre van Mook

Keuken ontwerp en renovatie op maat door Pierre van Mook.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Pierre van Mook keukens en kasten op maat

Het ontwerp van een maatwerk keuken

Bij het ontwerpen en uitdenken van een maatwerk keuken is het belangrijk dat je al je wensen goed op een rijtje zet. Het begint met de keukenindeling die voor jullie ideaal is, daarbij horen ook de juiste afmetingen. Is dit eenmaal duidelijk, dan volgt de keuze voor materialen, stijlen en elementen. Bij elke maatwerk keuken is dit weer anders en de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Wij denken graag met jullie mee om tot een perfect design voor je handgemaakte keuken te komen. Maar uiteraard kun je het ontwerpen ook zelf doen. Hierbij spelen echter veel elementen een rol. Welke keukenapparatuur wil je plaatsen, hoeveel kastruimte heb je nodig, wel of geen grepen, en wat voor blad maakt jullie unieke keuken af? Je bepaalt niet alleen de opstelling van jullie keuken, maar ook de indeling ervan. Alles is mogelijk om de nieuwe keuken helemaal aan jullie wensen en optimaal gebruiksgemak aan te passen.

Pierre van Mook maatwerk interieur

Een maatwerk keuken maken is teamwerk

Wij kunnen elke keuken realiseren en vanzelfsprekend kan alles helemaal aangepast worden aan uw wensen. We leveren niet alleen maatwerk bij het maken van de keuken, ook in de planning kun je op hierop rekenen. Wij zijn zo flexibel als mogelijk bij het plaatsen en afwerken van je keuken. Voor het ontwerpen, maken en plaatsen van keukens hebben wij de beschikking over een heel team van vakmensen. Deze bestaat uit een elektricien, loodgieter, stukadoor, schilder, tegelzetter, timmerman en natuurlijk wijzelf als meubelmakers. De hele productie van de keuken hebben wij in één hand en dat geldt ook voor de planning van de werkzaamheden. Zo verloopt alles soepel en hebben jullie nergens omkijken naar. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om voor jullie een handgemaakte keuken naar wens te maken.

Materialen, werkwijze en service

Wij leveren naast kwaliteit in materialen ook kwaliteit in service. Wij vinden namelijk persoonlijke service heel erg belangrijk. Bij ons is geen verzoek te gek. Jullie nieuwe keuken wordt in de werkplaats zoveel mogelijk voorbereid, dat scheelt tijd en rommel op de locatie. Passtukken en plinten maken we in het werk opmaat zodat we alles netjes en strak langs de muren en vloeren af kunnen werken. Soms is het nodig om wanden en of plafonds te vervaardigen, deze werkzaamheden voeren we uiteraard uit op locatie.

Er zal dus altijd wel geschaafd en gezaagd moeten worden, maar door zoveel mogelijk voor te bereiden in de werkplaats, zorgen we ervoor dat jullie op locatie hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Naast hout werken we nog met allerlei andere materialen. Denk hierbij aan glas, staal, stof, leer, tegels en natuursteen. Kortom werken we met alle materialen die je in een maatwerk keuken mag verwachten.

De voordelen van een maatwerk keuken

Icoon check vinkje
Je krijgt altijd een keuken die aansluit bij jullie wensen. Tot in de kleinste details kunnen wij alles op de gewenste maat maken.
Icoon check vinkje
Bij ons bepalen jullie zelf van A tot Z hoe de keuken eruit komt te zien, immers is 'de klant koning'. Van kleuren, materialen en stijl tot aan inbouwapparatuur en de indeling.
Icoon check vinkje
Wij zijn niet gebonden aan standaard materialen, hierdoor kunnen jullie alle kanten op die gewenst zijn.

Een betaalbare keuken op maat

Zoek je een keuken op maat, dan speelt de prijs uiteraard een rol. Daarvan zijn we ons bij Pierre van Mook Maatwerk Interieur zeer bewust. Wij denken dan ook graag prijsbewust mee over een degelijke en onderscheidende maatwerk keuken. Wij doen alles in overleg met jullie, dit hebben we hoog in ons vaandel staan.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij gaan graag met u/jullie rond te tafel zitten om uw maatwerk keuken te bespreken. Wij adviseren je bij het kiezen uit alle materialen, kleuren en mogelijkheden. Willen jullie / wilt u eerst nog inspiratie opdoen bekijk dan de foto’s van ons werk op de website. Of neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw stijl?

Je huis wordt een droomhuis met maatwerk interieur.
Offerte aanvragen