Maatwerk keuken van Pierre van Mook

Keuken ontwerp en renovatie op maat door Pierre van Mook.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Pierre van Mook keukens en kasten op maat

Het ontwerp van een maatwerk keuken

Bij het ontwerpen en uitdenken van een maatwerk keuken is het belangrijk dat je al je wensen goed op een rijtje zet maakt. Het begint bij de keukenindeling die voor jou ideaal is. Daarbij horen ook de juiste afmetingen. Is dat eenmaal duidelijk, dan volgt de keus voor materialen, stijlen en elementen. Bij elke maatwerk keuken is dat weer anders en de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Wij denken graag met je mee om tot een perfect design voor je handgemaakte keuken te komen. Maar natuurlijk kun je het ontwerpen ook zelf doen. Daarbij spelen veel elementen een rol. Welke keukenapparatuur wil je plaatsen, hoeveel kastruimte heb je nodig? Je bepaalt niet alleen de opstelling van je keuken, maar ook de indeling ervan. Alles is mogelijk om je nieuwe keuken helemaal aan je wensen en een optimaal gebruiksgemak aan te passen.

Pierre van Mook maatwerk interieur

Een maatwerk keuken maken is teamwerk

Wij kunnen elke keuken realiseren en vanzelfsprekend kan alles helemaal aangepast worden aan jouw wensen. We leveren niet alleen maatwerk bij het maken van de keuken. Ook in de planning kun je op maatwerk rekenen. Wij zijn zo flexibel als mogelijk is bij het plaatsen en afwerken van je keuken. Voor het ontwerpen, maken en plaatsen van keukens hebben wij de beschikking over een heel team van vakmensen. Dat bestaat uit een elektricien, loodgieter, stukadoor, schilder, tegelzetter, timmerman en natuurlijk wijzelf als meubelmakers. De hele productie van de keuken hebben wij in één hand en dat geldt ook voor de planning van de werkzaamheden. Zo verloopt alles soepel en heb je nergens omkijken naar. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om voor jou een handgemaakte keuken naar wens te maken.

Materialen, werkwijze en service

Wij leveren naast kwaliteit in materialen ook kwaliteit in service. Wij vinden namelijk persoonlijke service heel erg belangrijk. Bij ons is geen verzoek te veel. Je nieuwe keuken wordt in de werkplaats zoveel mogelijk voorbereid, dat scheelt tijd en rommel op locatie. Paslatten en plinten maken we pas op locatie om alles netjes en strak te maken. En soms is het ook nodig om wandjes of plafonds te maken. Ook die werkzaamheden voeren we uiteraard altijd uit op locatie. Er zal dus altijd wel geschaafd en gezaagd moeten worden, maar door zoveel mogelijk voor te bereiden in de werkplaats, zorgen we wel dat je op locatie zo min mogelijk hinder hebt. Naast hout werken we ook nog met allerlei andere materialen. Denk aan glas, staal, stof, leer, tegels en natuursteen. Eigenlijk werken we met alle materialen die je in een maatwerk keuken kunt verwerken.

De voordelen van een maatwerk keuken

Icoon check vinkje
Je krijgt altijd een keuken in de gewenste maat. Tot op de details kunnen wij alles op maat voor je maken.
Icoon check vinkje
Je bepaalt van a tot z zelf hoe je keuken eruit komt te zien. Van kleuren, materialen en stijl tot inbouwapparatuur en indeling.
Icoon check vinkje
Wij zijn niet gebonden aan standaard materialen. Je kunt daardoor letterlijk alle kanten op in de keuze van materialen.

Een betaalbare keuken op maat

Zoek je een keuken op maat, dan speelt de prijs ook een rol. Daarvan zijn we ons bij Pierre van Mook Maatwerk Interieur zeker bewust. Wij denken dan ook graag prijsbewust mee over een degelijke en onderscheidende maatwerk keuken. Wij doen alles in overleg met jou. Ook dat hebben we hoog in ons vaandel staan.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij gaan graag met je om tafel om te praten over alle mogelijkheden van een maatwerk keuken. Wij adviseren je bij het kiezen uit alle materialen, kleuren en mogelijkheden. Wil je eerst nog inspiratie opdoen bekijk dan de foto’s van ons werk op de website. Of neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw stijl?

Je huis wordt een droomhuis met maatwerk interieur.
Offerte aanvragen